Bestsellers

SLEEPING BAG FIBER (SIZE L) WITH BAG

Product Code: SLEEPING BAG
Availability: 9
Price: RM85.00 RM125.00

Available Options

* CODE SLEEPING BAG FIBER (L):

Qty:

 

FUNGSI SLEEPING BAG

- mudah di bawa ke mana-mana. nak bawak anak g klinik pon comeiii jer! 

- anak pon selesa duk kat dalam sleeping bag sebab macam kena bedung jer...

- sesuai untuk newborn-12bulan.

 

✅Keistimewaannya:
- Berfungsi merangkap mini Tilam dan mempunyai extra bantal karipap mudah dibawa kemana sahaja..

- Dibahagian dalam, terdapat seperti ada bantal peluk dibahagian kiri & kanan jika sleeping beg ini buka bayi masih berasa selesa.

- Sebagai Bedung bayi@ Selimut bayi dan bayi selesa untuk tidur lena.

 -Mudah dibawa kemana sahaja seperti ke klinik,shopping dll tempat tanpa perlu membawa tilam

- Fiber gread AAA sgt sesuai bagi bayi yang lah kepada hama kekabu lebih-lebi lagi bagi bayi eksema

 

✅Saiz 2:
UKURAN SIZE ( L ) : 28 INCH X 13.5 INCH
PANJANG ZIP DEPAN : 20 INCH

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: